Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر از انهدام باند تبلیغ و فروش قرص‌های لاغری حاوی متامفتامین (شیشه) و سایر قرص‌های روان گردان و غیرمجاز در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار مجید کریمی در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار داشت: در این رابطه بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار قرص لاغری و چاقی حاوی ترکیبات متامفتامین (شیشه) کشف و ضبط شده که متاسفانه اثرات بسیار مخربی بر روی افراد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: متاسفانه عده‌ای سودجو در فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای اقدام به فروش این قبیل قرص‌ها می‌کردند که با تلاش همکارانمان در پلیس مبارزه با مواد مخدر و در یک اقدام غافلگیرانه سه نفر از این افراد که در فضای مجازی اقدام به فروش می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه مصرف این قبیل قرص‌ها برای سلامتی بسیار مضر و خطرناک است، گفت: براساس گزارش‌های پزشکی قانونی طی سال گذشته بیش از ۶۵۰۰ نفر از مصرف کنندگان مواد مخدر و قرص‌های روان گردان جان خود را از دست داده اند؛ متاسفانه مصرف کنندگان این قرص‌ها (آگاهانه یا ناآگاهانه) برای کاهش وزن از این قرص‌ها مصرف می‌کنند و دچار آسیب جدی می‌شوند.

سردار کریمی به خانواده‌ها توصیه کرد: این قبیل دارو‌ها را از مراکز رسمی و مجاز و با تجویز پزشک تهیه و استفاده کنند و به هیچ وجه سراغ عطاری‌ها و بازار‌های خرید و فروش (دلالان) نروند.


کشف بیش از ۴ تن مواد مخدر در ۴۸ ساعت گذشته


رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی جمهوری اسلامی ایران همچنین از کشف ۴۲۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر طی ۴۸ ساعت گذشته در کشور خبر داد و اظهار داشت: این میزان مواد مخدر بنا بود که از مرز‌های شرقی وارد کشور شود که با تلاش همکارانمان در این پلیس از ورود آن به بازار مصرف جلوگیری شد.

سردار کریمی تصریح کرد: در این ارتباط هفت قاچاقچی اصلی دستگیر و تحویل مقامات قضائی شدند ضمن اینکه چهار خودرو نیز توقیف شد.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون (طی ۱۰ ماه) حدود ۹۸۰ تن انواع مواد مخدر (بر پایه تریاک تولیدی در کشور افغانستان) کشف شده که خوشبختانه همکاران ما از ورود این میزان مواد جلوگیری و ۱۸۰ نفر از قاچاقچیان اصلی دستگیر شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: همچنان روند تولید و کشف مواد مخدر در کشور افغانستان زیاد است که بایستی در این خصوص اهتمام ویژه شود.

سردار کریمی در خصوص رصد و کنترل فضای مجازی براساس تاکیدات مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای عزیز مدظله العالی و سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: مرکز رصد و فضای مجازی پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی جمهوری اسلامی ایران با جدیت بیشتری به این حوزه ورود پیدا کرده و اقدامات خوبی نیز در این راستا انجام شده، اما باید بسیاری از خلا‌های قانونی رفع شود و دستگاه قضائی در برخورد جدی و عزم راسخ و همکاری داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قرص های لاغری فضای مجازی متامفتامین پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی جمهوری اسلامی ایران رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فضای مجازی قرص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۶۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان گفت: سال گذشته در استان بالغ بر ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ سراسر استان نگهداری و درمان شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، کورش احمد‌یوسفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان ظهر امروز در بازدید رئیس کل دادگستری استان کرمان به همراه دادستان کرمان، جانشین فرماندهی انتظامی استان، شهردار، رئیس شورای شهر و جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی و فرماندهان نظامی از پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و کمپ نگهداری و درمان معتادان متجاهر ماده 16، از حمایت های دستگاه قضایی استان کرمان قدردانی کرد و اظهار داشت: در سال گذشته در استان کرمان بالغ بر 5 هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده 16 سراسر استان نگهداری و اقدامات درمانی و بازپروری برای رهجویان انجام شد.

وی با بیان اینکه‌ متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای توانمندسازی، حرفه‌آموزی و اشتغالزایی معتادان متجاهر در استان وجود ندارد، گفت: به همین دلیل نمی‌توان اطمینان حاصل شود که این افراد بازگشت مجددا به کمپ نداشته باشند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان با اشاره به اینکه در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، کمپ‌های ماده 15 و 16 مورد توجه قرار گرفته‌اند، افزود: در تامین زیرساخت‌ها و امکانات و تجهیزات سازمان‌های متولی همکاری لازم نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه استان کرمان در بحث زیرساخت‌های کمپ 16 جزو محروم‌ترین استان‌های کشور است، ادامه داد: بسیاری از معتادان به‌واسطه بیماری اعتیاد خود مرتکب جرم می‌شوند.

احمد‌یوسفی با اشاره به اینکه در برخی موارد اعتیاد موجب ضربه زدن به سرمایه‌های اجتماعی شهر شده است، افزود: لازم است اقدامات قبل، حین و بعد از درمان معتادان به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اعتیاد یک چالش اجتماعی در دنیا است ولی در کشور ما در صدر آسیب‌های اجتماعی قرار دارد، گفت: متاسفانه در زندان‌ها 50 درصد زندانیان به‌صورت مستقیم و 20 درصد به‌صورت غیرمستقیم محکومین به حبس مربوط به جرائم  مواد مخدر هستند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • ویدیو/ مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • بنوش و بمیر!
  • پاتک پلیس فیروزکوه به سوداگران مرگ 
  • دستبند پلیس بر دستان فروشندگان مواد مخدر در آبادان
  • انهدام باند سارقان خودرو در نهاوند
  • از توقیف بیش از ۶۰۰ کیلو مواد مخدر تا کشف داروی غیرمجاز از مرغ فروشی
  • توقیف کامیون حامل ۲۶۷ کیلو مواد مخدر شیشه در غرب تهران