Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان یک دکترای ارتقای سلامت و آموزش بهداشت گفت: اگر تصمیم به تغییر وزن خود گرفتید از روش‌هایی که در تبلیغات گفته می‌شود دوری کرده و به هیچ عنوان از قرص‌های لاغری استفاده نکنید و بدانید هیچ تبلیغاتی در هیچ رسانه‌ای به خاطر من و شما نبوده بلکه به خاطر منافع خودشان است.

دکتر "فاطمه رخشانی" در گفت و گو با ایسنا درباره وجود  اضافه وزن در افراد گفت: طبق آمار در کشور ۶۰ درصد بزرگسالان اضافه وزن دارند یعنی از هر سه نفر ۲ نفر اضافه وزن دارند و ۲۵ درصد گروه سنی ۵ تا ۱۹ سال ما در کشور چاق هستند یعنی از هر ۴ نفر یک نفر از این گروه سنی اضافه وزن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وزن ما تحت تاثیر رفتار تغذیه‌ای و فعالیت بدنی ما بوده پس باید از خود بپرسیم که آیا نسبت به وزن و تغذیه خود حساس هستیم یا خیر؟ و آیا نگران افزایش وزن خود هستیم یا خیر؟ اگر جواب این دو سوال مثبت باشد نشانگر آن خواهد بود که ما نسبت به این موضوع بی‌تفاوت نیستیم.

این دکترای ارتقای سلامت و آموزش بهداشت با بیان اینکه باید خود را نظر وزنی با گذشته مقایسه کنیم، اظهار کرد: برخی  از افراد از اینکه اضافه وزن چه بلایی سرشان می‌آورد اطلاع ندارند. در همه دنیا ثابت شده که ۷۵ درصد دلایل بیماری‌های فشار خون، دیابت، سکته قلبی، سکته مغزی، مشکلات استخوانی، سرطان و ... سه فاکتور «تغذیه»، «کم‌تحرکی» و «مصرف دخانیات» وابسته است..

این عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به دلایل برخی از افراد برای اقدام به کاهش وزن، بیان کرد: یکی از مشکلات در بحث کاهش وزن، «غریزه گرسنگی» است. تا گرسنه می‌شویم دیگر نمی‌توانیم تحمل کنیم به همین دلیل تغییر رفتارهای تغذیه‌ای بسیار مشکل است و همه مردم از خوردن لذت می‌برند. همچنین اراده و اعتماد به نفس نیز در اقدام به کاهش وزن موثر هستند.

رخشانی با بیان اینکه رفتار اجتماعی ما نیز خیلی مهم است، تصریح کرد: فردی که ظرف ۲۰ سال ۳۰ کیلو اضافه وزن پیدا کرده است مثل این می‌ماند که سه کیسه ۱۰ کیلویی برنج با خود حمل می‌کند . بدن ما محتکر است و چربی‌ها را به خودش جذب می‌کند و به سختی نیز چربی‌ها را از دست خواهد داد.

این دکترای ارتقای سلامت و آموزش بهداشت افزود: اگر تصمیم به تغییر وزن خود گرفتید از روش‌هایی که در تبلیغات گفته می‌شود دوری کرده و به هیچ عنوان از قرص‌های لاغری استفاده نکنید و بدانید هیچ تبلیغاتی در هیچ رسانه‌ای به خاطر من و شما نبوده بلکه به خاطر منافع خودشان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اضافه وزن لاغري رژیم لاغری دانشگاه شهيد بهشتي اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی اضافه وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۴۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد

روزکارگر بهانه‌ای برای سخن گفتن درباره کارگر است، اما چالش‌های کارگران صرفا به این یک روز خلاصه نمی‌شود و هر لحظه با چالش‌هایی از جنس بحران معیشت، ایمنی کار، مسکن و... مواجه هستند. دولت رئیسی نیز در میان دولت‌های دیگر، شرایط سخت تری برای کارگران از نظر دستمزدی ایجاد کرده است.

به گزارش انتخاب؛ ناصر چمنی، رئیس سابق کانون انجمن صنفی کارگران ایران، درباره عمده مطالبان کارگران ایران در سال ۱۴۰۳ به «انتخاب» گفت: عمده‌ترین مطالبات جامعه‌ی کارگری از دهه هفتاد شروع شد؛ وقتی که دادنامه ۱۷۹ از طریق دیوان عدالت اداری آمد و عنوان شد که در کار‌های مستمر، کارفرما می‌تواند قرارداد موقت ببندد و شروع مشکلات کارگری آغاز شد. هیچ دولتی برای حل این مسأله گام برنداشت و شاهد این هستیم که بیش از ۹۷ درصد جامعه‌ی کارگری با قرارداد‌های موقت و سفید امضا و یا قرارداد‌های ۲ ماهه و ۳ ماهه کار می‌کنند که بزرگترین دغدغه جامعه‌ی کارگر همین مسأله عدم امنیت است.

امنیت خود به خود آرامش بخش است، اما اگر نباشد، از نظر روانی برای نیروی کار خیلی اثرات بدی دارد. از اواسط دهه هشتاد با روی کار آمدن احمدی نژاد و بحث هدفمندی یارانه‌ها که آن زمان هم کارگران مخالف آن بودند، باعث شد تورم شدیدی شکل بگیرد و دستمزد کارگران را هم در آن سال ۱۰ درصد مصوب کردند. این اتفاقات باعث شد معیشت کارگر، بعد از امنیت شغلی از دست برود.

او افزود: متأسفانه دولت‌های بعد از احمدی نژاد هم در بحث معیشت کار خاصی نکردند. بحث امنیت و ایمنی شغلی هم برای کارگران یک دغدغه است. ما نسبت به استاندارد‌های جهانی وضعیت خوبی در حوادث کار نداریم. جامعه‌ی کارگری یعنی ۵۰ درصد جمعیت کشور؛ با اتفاقی که در بحث دستمزد افتاد، جامعه‌ی کارگری فهمید که دولت علاقه‌ای به حقوق کارگران ندارد. کارگران ۱۴ هزار شهید دادند، اما تنها جامعه‌ای که نادیده گرفته شده، جامعه‌ی کارگری است.

وی در ادامه در رابطه با مشکلات ایجاد شده برای کارگران در دولت رئیسی بیان کرد: دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات جامعه‌ی کارگری اضافه کرد. در دو سال گذشته افزایش دستمزد‌های کمتر از تورم تصویب شد و سال ۲۷ درصد و امسال ۳۵ درصد، بدون امضای نماینده کارگران اجرایی شد. امسال که مصوبه‌ی مزد را بدون امضا نماینده کارگران ابلاغ کردند، یک ضربه‌ی خیلی بزرگ به جامعه‌ی کارگری بود. تشکل‌های کارگری و نمایندگان آن‌ها را نادیده گرفتند و بدون در نظر داشتن نظر مثبت کارگران، هر کاری دلشان خواست کردند. درصد نادیده گرفته شدن کارگران، در دولت رئیسی بیشتر از تمام دولت‌ها بوده است.

چمنی درباره لزوم گفتگو با جامعه‌ی کارگری از سوی دولت گفت: شعار امسال به مشارکت مردم اشاره می‌کند؛ وقتی جامعه‌ی کارگری را به نان شب محتاج می‌کنیم، نباید انتظار داشته باشیم که مشارکت خیلی بالایی داشته باشند و رشد اقتصادی به دست بیاوریم. به نظر من هنوز هم دیر نشده است، اگر دولت می‌خواهد کاری بکند، باید اول حرف‌های جامعه کارگری را بشنود و شرایطی که امسال برای دستمزد به وجود آوردند را اصلاح کنند. باید دل جامعه‌ی کارگری به کار کردن گرم شود تا تمام نیروی جوان ما وارد شغل‌های کاذب نشوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • محمدی: حضور اکبر فلاح در کمیته فنی خیلی ارزشمند است
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد
  • احساس غرور بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق